Nieuws

De Partner is nu overal te koop

boekpresentatie De Partner

Op 16 juni was het dan zo ver: tijdens een feestelijke presentatie van De Partner bij De Terp in Oudorp kon ik de aanwezige familie, vrienden, geïnterviewden en andere genodigden eindelijk laten zien waar ik sinds 2020 mee bezig ben geweest. De Partner is overal te koop.

Het eerste officiële exemplaar van De Partner ging naar mijn geweldige moeder. Niet alleen is zij de enige die het complete eerste manuscript heeft gelezen (er volgden nog vele wijzigingen), maar ook is zij de bedenker van de titel De Partner. Ze belde me op een dag op en zei plompverloren: ‘je boek moet De Partner heten hoor, dat is een goede titel.’ Ze heeft helemaal gelijk. En ook mijn moeder is De Partner, want zij verloor haar man, mijn vader, na vele jaren ziekte voor hem te hebben gezorgd.

Ik kon het niet nalaten om ook Mauro Previti, mijn neef en fotograaf, in het zonnetje te zetten, want hij maakte de prachtige foto’s voor de cover van De Partner.

De Partner is een stuk dikker geworden dan iedereen (mezelf incluis!) had verwacht. Met zijn 586 pagina’s is het een flinke pil geworden, die toch heel makkelijk wegleest.

Ik had zelf de aandachtspanne van een goudvis tijdens de ziekte en na het overlijden van mijn man, dus ik dacht daar hebben andere lezers vast ook last van. Dan zit je niet te wachten op een boek dat je van kaft tot kaft moet lezen om er wat aan te hebben. Daarom heb ik bewust de tekst verdeeld in behapbare stukken en zo geordend dat je er makkelijk in kunt grasduinen. Je pikt de onderwerpen eruit die je interesseren en je kunt er kriskras doorheen lezen.

 

De Partner is nu overal te koop, niet alleen (bij voorkeur) via deze site, maar ook bij elke boekhandel in Nederland en België, Bol.com, Amazone, Wehkamp en ga zo maar door.